Skolmatsalen

Hej!

I köket arbetar fem glada personer. Köksmästaren Mikael, kockarna Åsa och Jennifer och våra salladsspecialister Eva och Z. Vi ansvarar för köket, specialkost och vår vackra salladsbuffé.

Vi lagar cirka 700 portioner varje dag och lunchen serverar vi mellan 10.45-13.00. Måltiderna beräknas ta 20 minuter och sker under överinseende av personal som äter så kallad pedagogisk måltid. Förutom lunch serverar vi mellanmål till drygt 150 fritidsbarn.

Mikael Wallin är samordnare för verksamheten och du når oss på telefonnummer 031-366 34 16 eller mail: mikael.wallin@afh.goteborg.se

För att vår restaurang ska bli trivsam vill vi kunna möta varandra med glädje. Det vi alla, elever och vuxna, genom att:

  • Att gå i matsalen
  • Äta i lugn och ro
  • Äta maten i matsalen
  • Dricka och äta det som serveras i matsalen (medtag inget eget)
  • Personal gemensamt ser till att ha tillsyn över det som händer i matsalen
  • Skolans övriga ordningsregler gäller i matsalen